Habitación!!
Door: Lotte
Blijf op de hoogte en volg Lotte
02 Februari 2009 | Spanje, Granada
Terwijl ik dit bericht schrijf zit ik op mn EIGEN kamer in Granada. Zondagmiddag heb ik mn spullen vanuit het hostel twee straten verder verhuisd en inmiddels ben ik gesetteld. Ik heb alleen nog geen internet, dus het bericht bereikt jullie met wat vertraging.
De kamer beschrijven is lastig en ook niet zo interessant. Wat ik wel kwijt wil, is dat het uitzicht fantastisch is! Ik woon nu boven een Spaans gezin op een volledig ingerichte etage: keuken, badkamer en drie slaapkamers. De andere twee kamers zijn nog leeg, maar daar komt waarschijnlijk snel verandering in. De temperatuur zakt hier ’s avonds nog aardig, dus zit hier wel met een klein kacheltje aan.
Nou dat was eigenlijk even alles wat ik kwijt wilde op dit moment. Owja, voor de mensen die ik had gemaild over mijn Spaanse telefoonnummer; mn telefoon is blijkbaar niet simlockvrij, dus het duurt nog even voordat mn Spaanse nummer in gebruik is. Voorlopig blijft mn Nederlandse nummer dus nog even van kracht.
Hasta la proxima!
Lotte
ps. Ik heb het kabeltje van mn camera nu niet bij de hand, dus op de foto’s van mn kamer zullen jullie nog even moeten wachten…
02 Februari 2009 - 18:43
Lot:
hoi,
goed te horen dat alles goed gaat. Hier ook alles ok. Morgen begint wsf weer, yeah. en gisteren is er een pak sneeuw gevallen. típica holanda.
spreek je snel weer.
-xxx-
Lot -
02 Februari 2009 - 18:53
Oma:
Wat heerlijk dat je nu weer een eigen stek hebt.Heerlijk met zo'n mooi uitzicht.Is het ver naar de unieversiteit?
Bij ons wordt het steeds leuker en wat aangekleder.We zullen ons draai hier wel vinden.
Hartelijke groeten van ons -
02 Februari 2009 - 18:58
Harald:
Zo, jij bent goed in kamers vinden :P Heb je al tequila gekocht? want wat is Spanje zonder tequila.
Groet, Harald -
02 Februari 2009 - 19:00
An Wouters:
Heee da's goed nieuws! Een dak boven je hoofd (en boven je spulletjes)! Ben toch benieuwd naar dat uitzicht stilaan :P
Liefs,
An -
02 Februari 2009 - 20:13
Flip Y Carla:
Buenas noches Lotte,
Muy bien un habitación para ti, tengo trabaga abega tu abuelos, esta bonito ahora !!
Hasta pronto y para miércoles muchas fuerza para ti y tu familia.
Flip y Carla.
03 Februari 2009 - 06:06
Opa Sikken:
Hoi Lotte,
Wat fantastisch dat je zo snel geslaagd bent in het vinden van "habitacion" Muy bien!
Ik was gisteravind zeer aangenaam verrast door je telefoontje, jij wilde mijn stem even horen, nou, ik was ook heel blij en verrast jouw stem te horen hoor.
Wij zien elkaar vanmiddag, tot dan!!
Liefs, Opa. -
03 Februari 2009 - 07:22
Hanneke:
Hee Lotte,
Mooi dat alles nog goed gaat daar, en dat je al een kamer hebt gevonden! Dat scheelt alweer. Heb je iig een dak boven je hoofd :)
groetjes Hanneke -
03 Februari 2009 - 13:54
Nienke:
Hallo Lotte,
Kwam je bericht toevallig tegen.Ik kom volgende week woensdag ook naar granada! Leuk om een positief verhaald te lezen! vind het maar spannend allemaal. Vooral dat ik nog op kamerzoektocht moet, dus als die kamers nog vrij blijven tot die tijd? ;) Als je het leuk vindt kun je me mailen op nienke.moek@gmail.com of mij je tel nr/email sturen? groetjes Nienke -
03 Februari 2009 - 16:21
Jacinda:
Heej,
Super dat je zo snel al een eigen kamer hebt gevonden. Hoef je je daar in ieder geval niet meer druk om te maken. We zullen de foto's van je kamer en het uitzicht wel zien.
xxx Jacinda -
03 Februari 2009 - 19:58
Liz:
Guapaaaaa!
Wat cool! Felicitación con tu nueva habitación! Ben een beetje in dezelfde fase maar dan in Parijs- vreemd maar lekker gevoel. Stad ziet er schitterend uit... Keep enjoying!
04 Februari 2009 - 17:58
Lisanne:
Ola chica!
como estas? hier gaat het goed! wat super chill dat je al een eigen kamer bemachtigd hebt :D de foto's zien er echt leuk uit! had vdaag m'n eerste college sinds tijden, t was wel ff wennen weer :p nou meid ik hou je in de gaten, geniet ervan en suc6 met alles! Beso y abrazo, Lisan